Ολιγωρία για λύσεις στα αγροτικά προβλήματα διαπίστωσε Κλιμάκιο του ΣΎΡΙΖΑ στα χωριά της περιοχής Φαρσάλων που έχουν πληγεί από τη χαλαζόπτωση

Κλιμάκιο ΣΎΡΙΖΑ-Π.Σ. με επικεφαλής τον Φάνη Κουρεμπέ μέλος της Κ.Ε. του ΣΎΡΙΖΑ-Π.Σ., συντονιστή του αγροτικού τμήματος και πρώην προέδρου το...


Κλιμάκιο ΣΎΡΙΖΑ-Π.Σ. με επικεφαλής τον Φάνη Κουρεμπέ μέλος της Κ.Ε. του ΣΎΡΙΖΑ-Π.Σ., συντονιστή του αγροτικού τμήματος και πρώην προέδρου του ΕΛΓΑ, και τον συντονιστή της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ζωγράφο Βασίλη μέλος Κ.Ε., επισκέφτηκαν τα χωριά Σιτόχωρο, Βασιλικά, Θετίδιο, Πολυδάμειο, της περιοχής Φαρσάλων που έχουν πληγεί από τη χαλαζόπτωση. 

Τα μέλη του κλιμακίου συνομίλησαν με παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές, τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ο Ζευς» Αποστόλου Αχιλλέα και τον γραμματέα Απόστολο Γεωργίου. 

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων, και το Ευύδριο όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας Φώτη Γρίβα και τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Απάντησαν στους προβληματισμούς που εξέφρασαν οι ζημιωθέντες αγρότες, για τα προβλήματα που έχουν με τον ΕΛΓΑ, όπως οι εκτιμήσεις, οι αποζημιώσεις και οι καθυστερήσεις. 

Το συμπέρασμα που βγήκε από την περιοδεία και από τις επαφές με τους αγρότες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «έγινε κατανοητό πως η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και τρία χρόνια ολιγωρεί στο να λύσει χρόνια προβλήματα των αγροτών και ειδικά την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ».

 Σημειώνεται ότι στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο πρώην αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Καρακώστας Δημήτρης, ο συντονιστής και η αναπληρώτρια συντονίστρια ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φαρσάλων Νάσος Νικόπουλος και Ιωάννα Φουτζοπούλου.


Σχόλια