Έκλεβε αγροτικές πλατφόρμες- καρότσες που ρυμουλκούσε με όχημα σε περιοχή της Ημαθίας...

Συνελήφθη προχθές (26 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας άνδρας, για κ...


Συνελήφθη προχθές (26 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας άνδρας, για κλοπές πλατφορμών μεταφοράς γεωργικών προϊόντων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος, ενεργώντας κυρίως τα μεσάνυχτα σε αγροτικές περιοχές της Ημαθίας, αφαιρούσε από αγροκτήματα και οικόπεδα, αγροτικές πλατφόρμες – καρότσες που ρυμουλκούσε με όχημα που χρησιμοποιούσε.

Όπως διαπιστώθηκε, το χρονικό διάστημα από 6 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου 2022, διέπραξε 13 κλοπές αγροτικών πλατφορμών και μηχανής ποτίσματος, συνολικής αξίας 18.100 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, συνελήφθη ένας άνδρας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας γυναίκας, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μετάλλων, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς παραλάμβαναν από τον δράστη, κλεμμένες αγροτικές πλατφόρμες. Το όχημα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των κλοπών, κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ertnews.gr

Σχόλια