Η.Π.Α. : Ξύπνησε από το κώμα ο 20χρονος που τσιμπήθηκε 20.000 φορές από μέλισσες...

Ένας άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ, ο οποίος τσιμπήθηκε τουλάχιστον 20.000 φορές από μέλισσες - και μάλιστα κατάπιε μερικά από τα έντομα - κατ...


Ένας άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ, ο οποίος τσιμπήθηκε τουλάχιστον 20.000 φορές από μέλισσες - και μάλιστα κατάπιε μερικά από τα έντομα - κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ενώ έκοβε κλαδιά δέντρων, αναμένεται να αναρρώσει, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο Όστιν Μπέλαμι, 20 ετών, σκαρφάλωσε ψηλά σε μια λεμονιά στο Ρίπλεϊ του Οχάιο την περασμένη Παρασκευή για να βοηθήσει στο κλάδεμά της, όταν κατά λάθος έκοψε μια φωλιά μελισσών.

"Όταν άρχισε να την κόβει, τότε ήταν που βγήκαν οι μέλισσες, και προσπάθησε να πιαστεί από κάπου και δεν μπορούσε ... Φώναζε: "Βοήθεια! Βοηθήστε με! Βοήθεια! Και κανείς δεν τον βοηθούσε", δήλωσε η γιαγιά του, Φίλις Έντουαρντς, στο Cincinnati Enquirer γράφει ο Guardian.

Σύμφωνα με την μητέρα του, Κάρτερ, ο Μπέλαμι δεν μπορούσε να κατέβει από το δέντρο επειδή ήταν δεμένος. Η γιαγιά και ο θείος του παρακολουθούσαν από κάτω ενώ δεν μπορούσαν να ανέβουν τη σκάλα, καθώς δέχονταν και εκείνοι επίθεση από τις μέλισσες.

Στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς και η πυροσβεστική υπηρεσία του Ρίπλεϊ και χρειάστηκε να κόψουν τον Μπέλαμι από το δέντρο.

"Ήταν απλά καλυμμένος με μέλισσες ... ούρλιαζε και φώναζε, ζητώντας βοήθεια", δήλωσε η Κάρτερ. "Δεν μπορούσα να το αντέξω. Έμοιαζε σαν να είχε μια μαύρη κουβέρτα στο κεφάλι του μέχρι το λαιμό του, μέχρι τα χέρια του".

Η Κάρτερ είπε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία της είπε ότι οι μέλισσες ήταν ένα υβρίδιο της δυτικής μέλισσας και της ανατολικοαφρικανικής μέλισσας που θεωρείται πολύ πιο αμυντική από άλλα είδη μελισσών.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν τον Μπέλαμι στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι με ελικόπτερο, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε επίσης καταπιεί περίπου 30 μέλισσες.

"[Οι μέλισσες] άφησαν κεντριά μήκους περίπου μιας ίντσας. Όταν έτριψα το κεφάλι του την Παρασκευή πριν τον μεταφέρουν εδώ με αεροπλάνο, ένιωθα σαν να γινόταν σκαντζόχοιρος", δήλωσε η μητέρα του στο WCPO-TV, προσθέτοντας ότι υπέστη νεφρική ανεπάρκεια από την επίθεση.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο 20χρονος ξύπνησε από το τεχνητό κώμα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, δήλωσε η Κάρτερ.

"Ο Όστιν εξακολουθεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Το οξυγόνο του πέφτει συνεχώς και εξακολουθεί να μην μπορεί να περπατήσει πολύ καλά, εξακολουθεί να είναι πολύ ασταθής, αλλά πολλά από τα πρηξίματα έχουν υποχωρήσει - πάρα πολλά", ανέφερε χθες σε μια ενημέρωση σε μια διαδικτυακή σελίδα crowdfunding που δημιουργήθηκε για να τον βοηθήσει.

ΠΗΓΉ: (news247.gr)

Σχόλια