ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα ο φάκελος μετά το «ξήλωμα» της διοίκησης από τον Αυγενάκη για τις επιδοτήσεις

Τον φάκελο του ΟΠΕΚΕΠΕ στον εισαγγελέα πρόκειται να στείλει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ζήτησε...


Τον φάκελο του ΟΠΕΚΕΠΕ στον εισαγγελέα πρόκειται να στείλει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ζήτησε σήμερα την παραίτηση της διοίκησης του Οργανισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, νωρίτερα ενημέρωσε την Βουλή ότι ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, «δεδομένων των λαθών τα οποία έγιναν».

Κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κόκκαλη, σχετικώς με τα μέτρα στήριξης των αγροτών και των κτηνοτρόφων στη Θεσσαλία.

Ο κ. Κόκκαλης, στο πλαίσιο της συζήτησης, ζήτησε επίσης από τον κ. Αυγενάκη να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά την ανακοίνωση από τον Οργανισμό ότι καταβλήθηκε η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης στο 70% και ότι η πληρωμή έγινε με το gov.gr, κατόπιν των διασταυρωτικών ελέγχων.

πηγή: CNN.gr

Σχόλια