«Μετά από ενέργειες του ΠΑΣΟΚ “ξεπάγωσε” η επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου στους παραγωγούς για το 2023»

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 η συνυπεύθυνη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, ...


Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023 η συνυπεύθυνη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, υπέβαλε, εκφράζοντας την αγωνία όλων των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας, επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης για την καθυστέρηση στην καταβολή της επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για το 2023.


Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η σχετική ΚΥΑ έχει πλέον υπογραφεί από τον ίδιο και βρίσκεται στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό σημαίνει πραγματική, αποτελεσματική αντιπολίτευση προς όφελος της κοινωνίας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ως η γνήσια φωνή των παραγωγών της χώρας, θα κάνει τα πάντα για να τους υπερασπίζεται, ελέγχοντας ασφυκτικά την κυβέρνηση και μην επιτρέποντας καμία καθυστέρηση στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Αναμένουμε την άμεση καταβολή της επιστροφής.

Σχόλια