Η λίμνη με τα κόπρανα & τα κουφάρια ζώων που κάνουν βουτιές οι Βρετανοί

Δεν βάζουν μυαλό παρά τις προειδοποιήσεις Υπάρχει ένα μέρος στην πόλη Μπάξτον της κομητείας Ντερμπισάιρ στη Βρετανία που αποτελεί πόλο έ...


Δεν βάζουν μυαλό παρά τις προειδοποιήσεις
Υπάρχει ένα μέρος στην πόλη Μπάξτον της κομητείας Ντερμπισάιρ στη Βρετανία που αποτελεί πόλο έλξης για μπάνια και χαλάρωση. Η λίμνη Harpur Hill, γνωστή στους ντόπιους ως Blue Lagoon, μπορεί να έχει τιρκουάζ νερά, όμως οι ειδικοί προειδοποιούν ότι είναι τα «πιο επικίνδυνα νερά στο Ηνωμένο Βασίλειο». 

 
Προειδοποιούν μάλιστα ότι το κολύμπι εκεί είναι σαν να βουτάς σε μια μπανιέρα με χλωρίνη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.derbytelegraph.co.uk. Στα νερά της λίμνης υπάρχουν πεταμένα από παλιά αυτοκίνητα, κουφάρια ζώων μέχρι και κόπρανα. Παρόλα αυτά το αυτί των ντόπιων δεν φαίνεται να ιδρώνει!

«Η οικογένειά μου έρχεται εδώ και χρόνια [...] Απορώ με όσους κολυμπούν. Υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν πόσο επικίνδυνα είναι» λέει η 22χρονη Danielle.

Πριν λίγους μήνες ο τοπικός Τύπος κατακεραύνωνε με τα ρεπορτάζ του την Αστυνομία που αναγκάστηκε να ρίξει μαύρη μπογιά για να αποτρέψει το μπάνιο στη λίμνη.
 
 
 
 

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια