Περιφέρεια Θεσσαλίας: Υπόγειοι αγωγοί άρδευσης μήκους 29 χλμ. στο δήμο Κιλελέρ

Την έγκριση για τη δημοπράτηση της κατασκευής υπόγειων αγωγών άρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Μικρού Βουνού και Νέου Περιβολιού του Δήμου Κ...


Την έγκριση για τη δημοπράτηση της κατασκευής υπόγειων αγωγών άρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Μικρού Βουνού και Νέου Περιβολιού του Δήμου Κιλελέρ, έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 και οδηγεί στην υπογειοποίηση αγωγών σε μήκος περίπου 29 χιλιομέτρων.

«Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα στην πράξη. Στηρίζουμε την παραγωγή, στηρίζουμε τη χώρα, στηρίζουμε θέσεις εργασίας. Στηρίζουμε την ζωή στην ύπαιθρο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και πρόσθεσε: 

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 δημοπρατούμε ένα έργο ουσίας, ζωής και παραγωγής. Με σχέδιο και προγραμματισμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί και υλοποιεί από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014- 2020 22 έργα νερού για άρδευση, προϋπολογισμού 27 εκατομμύριων ευρώ. Μειώνουμε το κόστος παραγωγής, μειώνουμε την κατανάλωση ενέργειας, βελτιώνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Δίνουμε κίνητρα στους ανθρώπους της υπαίθρου να παραμείνουν στην ύπαιθρο και να συνεχίσουν να παράγουν».

ertnews.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια