Αυτοψία Α. Νικολακόπουλου για τις μεγάλες ζημιές του παγετού στην Ηλεία σε σταφίδα & κηπευτικά

Τις ζημιές που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον παγετό είδε από κοντά ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος μ...


Τις ζημιές που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον παγετό είδε από κοντά ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος μετά την ενημέρωση που είχε επισκέφθηκε διάφορες περιοχές του Νομού, όπως το Χάβαρι, το Καράτουλα, το Σόπι, το Χειμαδιό και την Βροχίτσα.

Όπως είπε ο κ. Νικολακόπουλος πρόκειται για τεράστια καταστροφή στις αγροτικές καλλιέργειες και ιδιαίτερα στη σταφίδα και τα κηπευτικά, που φέρνει τους παραγωγούς των πληγέντων περιοχών σε δεινή κατάσταση.

Μετά το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας με τις χαμηλές θερμοκρασίες της 25ης Μαρτίου ένα νέο κύμα παγετού ήρθε να αποτελειώσει ουσιαστικά ότι είχε απομείνει, ενώ «κτυπήθηκαν» και άλλες περιοχές, είπε ο Ηλείος βουλευτής και πρόσθεσε:

«Από εδώ και στο εξής πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και να υπάρξει πίεση για την καταγραφή των ζημιών και την αποστολή κλιμακίων για πραγματικές εκτιμήσεις, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους αγρότες μας με τις αποζημιώσεις».

ertnews.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια