Ψαράς "κρύφτηκε" πίσω από τον τεράστιο κυπρίνο που "έβγαλε"

Το συγκεκριμένο αποτελεί πιθανότατα και ρεκόρ λίμνης Πολυφύτου. Ένα τεράστιο γριβάδι (Κυπρίνος) ήταν το τρόπαιο του ψαρά στη λίμνη Πολυφύτου...


Το συγκεκριμένο αποτελεί πιθανότατα και ρεκόρ λίμνης Πολυφύτου. Ένα τεράστιο γριβάδι (Κυπρίνος) ήταν το τρόπαιο του ψαρά στη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη. Το ψάρι τον έκρυψε στην χαρακτηριστική φωτογραφία.

Ένας κυπρίνος που ζύγιζε 24 ολόκληρα κιλά, αλιεύτηκε στη λίμνη Πολυφύτου. Ο κ. Πέτρος από την Πτολεμαΐδα αναφέρει: «Με αυτό το υποβρύχιο των 24.3 κιλών κατέρριψα το ατομικό μου ρεκόρ μετά από 2,5 χρόνια!

Το συγκεκριμένο αποτελεί πιθανότατα και ρεκόρ λίμνης Πολυφύτου. Τα συναισθήματα πολλά αλλά αυτά που επικρατούν είναι χαρά και δικαίωση. Δικαίωση ενός αγώνα υπομονής και επιμονής, ψάχνοντας ψάρια ‘τρόπαια’ σε διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδας ανεξαρτήτως καιρού, μήνα, ημέρας, υποχρεώσεων, χρημάτων, παρέας κλπ.

Χαρά που υπάρχουν ακόμα τέτοια κήτη στις εξαιρετικά ταλαιπωρημένες λίμνες μας και κατάφερα να πιάσω ένα σαν κι αυτό, να το βγάλω στην στεριά, να το σηκώσω στα χέρια μου και να φωτογραφηθώ μαζί του!

Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την στήριξη και την πίστη τους σε μένα και κυρίως την σύζυγό μου Γιάννα για την ανεξάντλητη υπομονή και κατανόηση που δείχνει τόσα χρόνια ώστε να κάνω το αγαπημένο μου χόμπι, το Carp Fishing.»


Σχόλια