Ερώτηση για την ενίσχυση της βιολογικής καλλιέργειας κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος

Ερώτηση για την ενίσχυση της βιολογικής καλλιέργειας κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος. "Η στήριξη και με κάθε τρόπο ενίσχυση τ...Ερώτηση για την ενίσχυση της βιολογικής καλλιέργειας κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος.
"Η στήριξη και με κάθε τρόπο ενίσχυση της βιολογικής καλλιέργειας και των αγροτών μας, που προτίθενται να ασχοληθούν με αυτήν, είναι και θα πρέπει πάντα να είναι στόχος του υπουργείου σας, με δεδομένα και γνωστά τα οφέλη για τους αγρότες μας, για την ποιότητα των προϊόντων μας, την υγεία των καταναλωτών και φυσικά την αύξηση των εξαγωγών της χώρας μας" τονίζει ο κ. Λαμπρόπουλος.


"Προς τούτο, αφού στη Δράση 11.2.1.: Ενισχύσεις για τη διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στη γεωργία για τις μόνιμες καλλιέργειες, κηπευτικά και αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά, υπάρχουν αδιάθετα χρήματα, θα ήταν χρήσιμο αυτά να διατεθούν για τη Δράση 11.1.1.: Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στη γεωργία για τις μόνιμες καλλιέργειες, κηπευτικά και αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά.

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο κ. υπουργός: Πρόκειται τα αδιάθετα χρήματα από τη Δράση 11.2.1. να διατεθούν για τη Δράση 11.1.1;" ρωτά ο Μεσσήνιος βουλευτής.


Σχόλια