Χάρη Μαμουλάκης: Σοβαρές & ουσιώδεις οι ελλείψεις στην πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ eae.opekepe.gov.gr

Οι σοβαρές και ουσιώδεις ελλείψεις πλατφόρμας του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Υπουρ...


Οι σοβαρές και ουσιώδεις ελλείψεις πλατφόρμας του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη


Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, κατέθεσε την επιστολή των εκπροσώπων των «Ανεξάρτητων Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων», οι οποίοι διαπιστώνουν σοβαρές ελλείψεις στην πλατφόρμα eae.opekepe.gov.gr.


Σύμφωνα με την επιστολή, οι συγκεκριμένες ελλείψεις δεν επιτρέπουν την οριστικοποίηση των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης των Δικαιούχων μέσω των ΚΥΔ και που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές οικονομικές συνέπειες στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας. Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη διαδικασία - Ετήσια Υποβολή ΕΑΕ των Δικαιούχων, είναι υπεύθυνη για την πληρωμή των Ενισχύσεων και των Προγραμμάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ύψους 3 δις ευρώ ετησίως και υπόκεινται σε Ευρωπαϊκό Έλεγχο.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

Σχόλια