Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου : Ευέλικτες σπουδές εξ αποστάσεως από το Καινοτόμο, Δημόσιο, Ψηφιακό Πανεπιστήμιο της Κύπρου - Αιτήσεις μέχρι 20/7

Ενημερωτικό μήνυμα (ενδιαφέρει όσους ασχολούνται ή τους ενδιαφέρει ο τομέας του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας, καθώς και τομείς της Πληροφ...Ενημερωτικό μήνυμα (ενδιαφέρει όσους ασχολούνται ή τους ενδιαφέρει ο τομέας του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας, καθώς και τομείς της Πληροφορικής)

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 μέχρι τις 20 Ιουλίου. Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου : www.ouc.ac.cy (ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Το ΑΠΚΥ είναι δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κύπρου. Είναι το πρώτο και μοναδικό στην Κύπρο που εφαρμόζει αποκλειστικά την ανοικτή και εξ αποστάσεως μεθοδολογία φοίτησης. Έτσι, ο φοιτητής μπορεί να σπουδάζει από τον δικό του χώρο, στον δικό του χρόνο, ακολουθώντας τον δικό του ρυθμό. Ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων είναι ανοικτός για όλους. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σπουδάσει οποιοσδήποτε επιθυμεί, ανεξαρτήτως ηλικίας, βαθμού απολυτηρίου ή πτυχίου, σε όποιο Πρόγραμμα Σπουδών τον ενδιαφέρει (αρκεί, φυσικά, να πληροί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις). 

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε Κύπρο & Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο).

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 προσφέρονται 4 Πτυχιακά 22 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες.

Ειδικά στις Θετικές και Εφαρμοσμένες Επιστήμες, το ΑΠΚΥ προσφέρει τα ακόλουθα πολύ αξιόλογα, ποιοτικά, αναγνωρισμένα Προγράμματα Σπουδών:

Μεταπτυχιακά (επιπέδου μάστερ)

Λαμβάνοντας υπόψη τις συγκυρίες της εποχής, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει αποφάσεις για παραχώρηση οικονομικών ελαφρύνσεων, σε περιπτώσεις :
  • εφάπαξ εξόφλησης διδάκτρων/διαχειριστικού κόστους,
  • φοιτητών που έχουν 3 και άνω ανήλικα τέκνα,
  • φοιτητών της ίδιας οικογένειας,
  • φοιτητών που συνεχίζουν τη φοίτησή τους στο ΑΠΚΥ, παρακολουθώντας 2ο ή 3ο Πρόγραμμα Σπουδών.
Η σχετική πληροφόρηση και οι προϋποθέσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας, στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/prospective/prospective-cost

Φοίτηση στον δικό σας χώρο, χρόνο και ρυθμό.

Επικοινωνία:
+357 22411600/711 ή/και: admissions@ouc.ac.cyΣχόλια