Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 50χρονος έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ του

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Σταυρό της Λαμίας από τον χαμό ενός 50χρονου οικογενειάρχη, που βρήκε τραγικό θάνατο σε κτήμα του. Ο άτυχο...


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Σταυρό της Λαμίας από τον χαμό ενός 50χρονου οικογενειάρχη, που βρήκε τραγικό θάνατο σε κτήμα του.

Ο άτυχος άνδρας από τη Λαμία πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτήμα που έχει στην περιοχή του Σταυρού για να ψεκάσει με το τρακτέρ τις ελιές. 

Όταν άρχισε να βραδιάζει οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν, καθώς δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του και άρχισαν να τον αναζητούν.

Όταν έφτασαν στο κτήμα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, αφού βρήκαν τον 50χρονο νεκρό δίπλα στο τρακτέρ του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το τρακτέρ «έφυγε» στην κατηφόρα, τούμπαρε και στάθηκε πάλι όρθιο. Όμως αυτή η πτώση στάθηκε μοιραία για τον 50χρονο Λαμιώτη.

Στη σημείο βρέθηκε η αστυνομία, η Πυροσβεστική και διασώστες του ΕΚΑΒ, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα που είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού. 

Όλη η τοπική κοινωνία στο Σταυρό έχει βυθιστεί στο πένθος αφού πρόκειται για έναν πολύ εργατικό άνθρωπο, άριστο οικογενειάρχη και πολύ αγαπητό.


Σχόλια