Δυτική Ελλάδα:ΤΟΕΒ εναντίον ΓΟΕΒ για το πότισμα

Για έλλειψη πνεύματος συνεργασίας και αθέτηση συμφωνιών ως προς τις ρυθμίσεις στο πότισμα κατηγόρησαν τον ΓΟΕΒ οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι...


Για έλλειψη πνεύματος συνεργασίας και αθέτηση συμφωνιών ως προς τις ρυθμίσεις στο πότισμα κατηγόρησαν τον ΓΟΕΒ οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ της ζώνης του Αλφειού, που συμμετείχαν στη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο Διοικητήριο στον Πύργο που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος.

Η σύσκεψη είχε να κάνει με το θέμα της διαχείρισης του νερού και της ανακοίνωσης που εστάλη χθες το πρωί για την εκ περιτροπής λειτουργία των αντλιοστασίων από τον ΓΟΕΒ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων, αφού όπως ανέφεραν ορισμένοι, δεν είχαν καμία ενημέρωση. 

Μάλιστα όπως υποστήριξαν δεν ρωτήθηκαν για την εκ περιτροπής λειτουργία κατηγορώντας τον ΓΟΕΒ για παντελή έλλειψη πνεύματος συνεργασίας. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι από τις αρχές της άνοιξης έχει ζητήσει την παραίτηση της διοίκησης του ΓΟΕΒ και ότι έλαβε προφορική δέσμευση για την υποβολή της.

πηγή: ertnews.gr

Σχόλια