Χανιά: Συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Γεωργό-οικονομολόγων στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ στις 14 & 15/9/22

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2022, διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (CIHEAM MAICh) το 182ο Σ...


Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2022, διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (CIHEAM MAICh) το 182ο Συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Γεωργό-οικονομολόγων, με θέμα «Αειφορία μέσω της βιοποικιλότητας των αλυσίδων αξίας αγροδιατροφικών αλυσίδων».

 Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και φυσική παρουσία περισσότερων από 150 συμμετεχόντων προερχόμενων από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. 

Επιλεγμένες εργασίες που πρόκειται να παρουσιαστούν στο συνέδριο θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις διεθνών έγκριτων επιστημονικών περιοδικών ή σε συλλογικούς τόμους διεθνώς αναγνωρισμένων εκδοτικών οίκων.

Ο στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει κοντά ερευνητές που θα ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και πρακτικές οι οποίες καλύπτουν τις τρέχουσες εξελίξεις σε θέματα βιοποικιλότητας και βιώσιμων εφοδιαστικών αλυσίδων στον αγρό-διατροφικό τομέα.


πηγή: ertnews.gr

Σχόλια