Αυτοψία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ σε αμπελοκαλλιέργειες της Κορινθίας

Κλιμάκιο της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον βουλευτή Αργολίδας και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέα Πουλά, ...


Κλιμάκιο της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον βουλευτή Αργολίδας και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέα Πουλά, βρέθηκε στην Κορινθία, όπου και ενημερώθηκε για τις ζημιές που φαίνεται να έχουν σημειωθεί στα σταφύλια από τον καύσωνα.

Το κλιμάκιο βρέθηκε στον Άσσο όπου και είχε επαφές με τους καλλιεργητές της σουλτανίνας. Οι κλιματολογικές συνθήκες, δημιούργησαν πρόβλημα στο δυναμικότερο προϊόν της περιοχής, το επιτραπέζιο σταφύλι (σουλτανίνα), αλλά και στις άλλες ποικιλίες (prime, superior, αττική).

Το κλιμάκιο της νομαρχιακής, βρέθηκε και στη Νεμέα, όπου είχε επαφές με αγρότες και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης. Ο Ανδρέας Πουλάς, ενημερώθηκε για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις ζημιές, απ’ τις αρκετές βροχοπτώσεις στην αμπελοκαλλιέργεια. Επισκέφθηκε και χωράφια, όπου είδε από κοντά αυτές τις ζημιές.

Εν’ τω μεταξύ, το μεσημέρι της Δευτέρας, έχει για όλα αυτά τα θέματα της Κορινθίας, προγραμματιστεί ευρύτατη σύσκεψη στο αρμόδιο Υπουργείο.


πηγή:ertnews.gr

Σχόλια