Στην 29η Agrotica ο Αλέξης Τσίπρας – Ζήτησε την στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Την αγωνία αγροτών και κτηνοτρόφων, που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την αλματώδη αύξηση του κόστους παραγωγής μοιράστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙ...


Την αγωνία αγροτών και κτηνοτρόφων, που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την αλματώδη αύξηση του κόστους παραγωγής μοιράστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που βρέθηκε το πρωί στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε το ζήτημα υπαρξιακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

Οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών αλλά και το ζήτημα των ελέγχων ώστε να αντιμετωπιστούν οι ελληνοποιήσεις βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με κτηνοτρόφους στο χωριό Πλατεία της Βόλβης.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την 29η Agrotica, όπου συνομίλησε με εκπροσώπους συνεταιρισμών, παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών, επιστήμονες από Πανεπιστήμια της χώρας και απασχολούμενους στην πιστοποίηση, την τεχνολογία και τα βιολογικά προϊόντα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ,ertnews.gr

Σχόλια

BLOGGER: 4
 1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
  ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?
  Οι θέσεις που παρουσιάστηκαν από την πλευρά των Τ.Ε. Γεωπόνων.
  Ήταν : Πως γίνετε σε μία Ευρωπαϊκή χώρα όπως είναι η Ελλάδα να μη συνυπάρχει η Τεχνολογική εκπαίδευση συγχρόνως με τη Θεωρητική?
  Γιατί εσείς Κ. Τσίπρα είχατε δώσει το έναυσμα για την καταργήσει των Α.Τ.Ε.Ι.
  και φυσικά οι επόμενοι, το συνέχισαν χωρίς θέμα κανένα, ήταν μία από τις ερωτήσεις που έθεσα και φυσικά δεν απαντήθηκε ποτέ με παρέπεμψε στον αρμόδιο της παράταξής του για το θέμα.
  Μα πάντα ενα ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΤΟ ΛΈΩ ΓΙΑΤΙ?
  Ήθελα να ξέρω στ' αλήθεια αν ποτέ κανείς σκέφτηκε έστω και μια φορά τα παιδιά που βγαίνουν από τις σχολές αυτές ? έστω και λίγο ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή