Πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη: Όργωσαν και έσπειραν γήπεδο ...

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό καταγράφηκε στον δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη όταν άγνωστοι πήγαν σε δημοτικό γήπεδο και το εκμεταλλεύτηκαν γεωρ...


Ένα πολύ περίεργο περιστατικό καταγράφηκε στον δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη όταν άγνωστοι πήγαν σε δημοτικό γήπεδο και το εκμεταλλεύτηκαν γεωργικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, πρόκειται για το γήπεδο που βρίσκεται στις Γούρνες και το χρησιμοποιούσε παλαιότερα η τοπική ομάδα Άρης Γουρνών.

«Οι άγνωστοι πήγαν με καλλιεργητή στο γήπεδο και το όργωσαν ενώ το έσπειραν κι όλας. Έκαναν ολοκληρωμένη δουλειά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και δημοτικής περιουσίας, Μανώλης Ανυφαντάκης. 

«Εδώ ζούμε καταστάσεις παράλογες τελείως. Ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει. Θεωρεί οποιαδήποτε περιουσία που για διάφορους λόγους που είναι ακαλλιέργητη και χωρίς περίφραξη ότι είναι δική του και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός», είπε.

Ο κ. Ανυφαντάκης ενημερώθηκε για το περιστατικό την Παρασκευή και κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία ενώ η δημοτική αρχή τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να στείλει συνεργείο για να καθαριστεί το γήπεδο.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν χρησιμοποιείται επειδή έχει χαρακτηριστεί ως χορτολιβαδική έκταση και η δημοτική αρχή βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

«Το γήπεδο αυτό είναι ανενεργό, έχει χαρακτηριστεί αυτή η έκταση ως χορτολιβαδική και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, δεν έχει άδεια για να γίνει χρήση ή κάποιο έργο στο γήπεδο. Περιμένουμε να τελειώσουν τα δικαστήρια για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Είναι όμως στην περιουσία του δήμου», τόνισε ο κ. Ανυφαντάκης.


πηγή: (enikos.gr)

Σχόλια