Χανιά: Πήγαν να μαζέψουν τις ελιές τους & τους έστειλαν στο νοσοκομείο...

Την ώρα που είχαν πάει σε χωράφι τους για να μαζέψουν τις ελιές τους, δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη του γειτονικού χωραφιού ένα ζευγάρι ...


Την ώρα που είχαν πάει σε χωράφι τους για να μαζέψουν τις ελιές τους, δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη του γειτονικού χωραφιού ένα ζευγάρι στο Κουμούλι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη την επόμενη ημέρα.

Το επεισόδιο έγινε στις 10 το πρωί του Σαββάτου, όταν το ανδρόγυνο αναζήτησε ένα κόσκινο για τις ελιές που φέρεται να το είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του διπλανού χωραφιού και ο σύζυγος πήγε στο χωράφι του να το βρει. 

Όμως, ξαφνικά, ο 47χρονος γείτονάς του φέρεται να του επιτέθηκε χωρίς λόγο και να τον χτύπησε στο κεφάλι, ενώ επιτέθηκε και στην σύζυγό του που έτρεξε να τον βοηθήσει και δέχθηκε χτύπημα στην κοιλιά.

Το ζευγάρι κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Πλατανιά, κατέθεσε μήνυση και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί έκριναν ότι τα τραύματα του άνδρα απαιτούσαν νοσηλεία. 

Την Κυριακή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 47χρονο δράστη, τον συνέλαβαν και την Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, που του άσκησε δίωξη για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Σχόλια