Έρχονται αγροτικές κινητοποιήσεις....

Η ΕΟΑΣΝΛ προθερμαίνει τα τρακτέρ- Συσκέψεις στα Φάρσαλα και την Πέμπτη στον Πλατύκαμπο. Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας (...


Η ΕΟΑΣΝΛ προθερμαίνει τα τρακτέρ- Συσκέψεις στα Φάρσαλα και την Πέμπτη στον Πλατύκαμπο. Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) συνεχίζει τις συσκέψεις ενημέρωσης και συζήτησης με τους αγρότες και κτηνοτρόφους για τα πολλά και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη διεκδίκηση λύσεων.

Έτσι συγκαλεί συσκέψεις, τη Δευτέρα, στις 5.30 το απόγευμα, στον ΤΟΕΒ Φαρσάλων, της ΕΟΑΣΝΛ και των Αγροτικών Συλλόγων Φαρσάλων. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου σύσκεψη της ΕΟΑΣΝΛ και του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Πλατυκάμπου.

Όπως σημειώνεται από την ΕΟΑΣΝΛ:
«Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις.
Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστικός παράγοντας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας. Ό,τι κερδίσαμε ως τώρα ήταν αποτέλεσμα των προσπαθειών μας και αγωνιστικών διεκδικήσεων.
Η ΕΟΑΣΝΛ χαιρετίζει τους συναδέλφους μας που έχουν στήσει μαζικό μπλόκο στον Ε65 στην Καρδίτσα, εκφράζει την αλληλεγγύη της και καταδικάζει τον κυβερνητικό αυταρχισμό που για μία ακόμα φορά έχει στήσει τις κλούβες των ΜΑΤ μπροστά από τα τρακτέρ των αγροτών, τους αντιμετωπίζει σαν εγκληματίες, σαν τον «εχθρό» λαό. Οι αγρότες παλεύουν στον δρόμο για την επιβίωσή τους, απαιτούν λύσεις από τις κυβερνήσεις που με τις πολιτικές τους δημιουργούν οι ίδιες τα προβλήματα και βγάζουν τους αγρότες στον δρόμο. Δεν λύνονται τα προβλήματα με τον κρατικό αυταρχισμό και την τρομοκρατία».

Σχόλια