Όλη η Αλήθεια για τον Πρωτογενή Τομέα της Ελλάδας

Γράφει η Δήμητρα Τρεμπελή* Αγαπητοί Συν Έλληνες και Συν Ελληνίδες όλων των επαγγελματικών κλάδων και του δημοσίου τομέα ζούμε την απόλυτη ντ...


Γράφει η Δήμητρα Τρεμπελή*

Αγαπητοί Συν Έλληνες και Συν Ελληνίδες όλων των επαγγελματικών κλάδων και του δημοσίου τομέα ζούμε την απόλυτη ντροπή της οικονομικής κατάρρευσης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των αξιών και του μοναδικού πολιτισμού της χώρας μας τις τελευταίες δεκαετίες με αποκορύφωση τα επανωτά χτυπήματα των κρίσεων αγαθών, υγείας και πρόνοιας, παιδείας, ενέργειας, κλιματικών αλλαγών και ψυχικών.

Καθημερινά σκάνδαλα εκατομμυρίων βαρύνουν και εκθέτουν παγκόσμια την Ελληνική δημοκρατία και τους Έλληνες που ακόμα παλεύουν να παραμείνουν στον τόπο τους, ακόμα και να κρατήσουν τις κατοικίες τους, μετά την αποτρόπαια και αδίκως απόφαση του Αρείου Πάγου για τα Funds, που όλοι έχουμε δει και ακούσει την αλήθεια από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, στη Βουλή των Ελλήνων μετά την αποκάλυψη των προσώπων ή καλύτερα των μασκών που κρύβονται στα θεμέλια του παρακράτους.

Για να έρθουμε στην ανάπτυξη της χώρας μας με ξεκάθαρες πολιτικές οφείλουμε ακόμα και στην πιο δύσκολη κατάσταση να λογοδοτούμε για τις πράξεις μας και να λέμε αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Η σχέση μου με τον πρωτογενή τομέα είναι βιώματα και εκπαίδευση που δεν σταματά και ελπίζω για κάτι καλύτερο, αξιοποιώντας καινοτομία και εξωστρέφεια όχι μόνο στο προϊόν αλλά στους εμπλεκόμενους παραγωγούς που έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Σήμερα με κατάσχεση των πρώτων κατοικιών και αύριο με κατασχέσεις αγροτικών κτημάτων και επιχειρήσεων που επιδιώκεται με ένα στρατηγικό σχέδιο εξόντωσης του πρωτογενή τομέα, υποστηριζόμενο από πολυεθνικές εταιρίες και μεσάζοντες, τα πολιτικά πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά τον ξύλινο λόγο προς όφελος απόκτησης περιουσίας, εξουσίας και υπέρογκων χρηματικών λογαριασμών που διαθέτουν εκτός χώρας. Το δυναμικό των δημοσίων φορέων και θεσμών υπολειτουργούν και η συμμετοχή μας στην ΕΕ επιδεινώνει την κατάσταση της χώρας μας και τις θέσεις της στην παγκόσμια αγορά. Άραγε κάποιος από τους εκπροσώπους των μεγάλων κομμάτων στην Ευρωβουλή, μας ενημέρωσε ποτέ για τις εξελίξεις και τις θέσεις της χώρας μας;

Η κάλυψη ή η συγκάλυψη ανθρώπων και παραγόντων με τα συνεταιριστικά σχήματα έχασαν την εμπιστοσύνη των παραγωγών, το ξεπούλημα της ΑΤΕ που ακόμα δεν έχει πάρει επίσημα θέση κανένας τους; Εν ολίγοις, μην εμπιστεύεστε το μέλλον σας και μην επενδύετε σε καιροσκόπους που σήμερα εύκολα είναι διακριτοί τόσο στα ΜΜΕ όσο και σε γιορτές και πανηγύρια του χωριού σας, απλά θα δείτε κουστουμαρισμένους ψεύτες.

Αγαπητοί αγρότες και αγρότισσες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και αλιείς μην περιμένετε χρήματα να καλύψουν τις υποχρεώσεις και τις υπερχρεώσεις που σας επέβαλλαν, μόνο υποσχέσεις θα πάρετε, και αν ξεσηκωθείτε πολύ καλά θα κάνετε και να μην ξεχάσετε την υπογραφή σας στις εκλογές.

Η Ελληνική Λύση απέδειξε, ότι μπορεί να αλλάξει και να δώσει πίσω στους Έλληνες αυτό που τους αξίζει, αυτό που κάποιοι άλλοι θέλουν να εξαφανίσουν με δόλιο τρόπο και όχι δημοκρατικό. Το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης κατοχυρώνει την συνεργασία, την συλλογικότητα και την διαφάνεια, τις λύσεις που δεν δόθηκαν στον Ελληνικό λαό.

Καλούμαστε να εφαρμόσουμε άμεσα την επιλογή που θα είναι μόνο για το συμφέρον της χώρας μας και των Ελλήνων.

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη, για το μέλλον των παιδιών μας, γιατί μας αξίζει !

* Η Δήμητρα Τρεμπελή είναι  Γεωπόνος Τ.Ε. & Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με την Ελληνική Λύση


Σχόλια