Μια νέα ελληνική πλατφόρμα σου επιτρέπει να νοικιάσεις τα εργαλεία ή μηχανήματά σου σε άλλους

Το daneise.gr σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις αλλά και να βγάλεις χρήματα μέσα από ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ. Μέσω της πλατφόρμας www.daneise.gr...


Το daneise.gr σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις αλλά και να βγάλεις χρήματα μέσα από ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ.

Μέσω της πλατφόρμας www.daneise.gr μπορείς να νοικιάσεις ή και να αναζητήσεις εργαλεία/μηχανημάτα με την άμεση επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή:

Διαθέτεις δικά σου εργαλεία ή μηχανήματα; 

Τώρα μπορείς να καταχωρήσεις όσες αγγελίες θέλεις με αυτά και να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Αναζητάς εργαλεία ή μηχανήματα; Μπορείς να νοικιάσεις το εργαλείο ή μηχάνημα που χρειάζεσαι για περιστασιακές ή άλλες εργασίες όποτε το θέλεις και οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Πρωτοτυπία του www.daneise.gr είναι και η επιλογή Υποστήριξη στη Χρήση (www.daneise.gr/support), όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να χειριστεί ο ίδιος το εργαλείο του στο χώρο του ενοικιαστή. 

Με τον τρόπο αυτό, ο ενοικιαστής μπορεί να βρει μέσω της πλατφόρμας εργαλεία/μηχανήματα που απαιτούν εξειδικευμένη γνώση για το χειρισμό τους, ενώ ο κάτοχος των εργαλείων:

-έχει την άμεση επίβλεψη των εργαλείων του,
-εξυπηρετεί τον ενοικιαστή καθώς γνωρίζει το χειρισμό του εργαλείου,
-αν είναι επαγγελματίας ή κατάστημα, μπορεί να αυξήσει την αμοιβή του ορίζοντας ένα κόστος για την υποστήριξη στη χρήση.

Να αναφερθεί ότι η πλατφόρμα απευθύνεται και σε επαγγελματίες και καταστήματα που θέλουν να καταχωρήσουν τα εργαλεία ή μηχανήματά τους.


Σχόλια