Έκανε το ρυάκι σφαγείο ....– Συνελήφθη 42χρονος κτηνοτρόφος στη Μεσαρά ...

Σε σφαγείο κατηγορείται ότι μετέτρεψε ρυάκι στην περιοχή της Μεσαράς κτηνοτρόφος, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του ΤΑΕ Μεσαράς. ...


Σε σφαγείο κατηγορείται ότι μετέτρεψε ρυάκι στην περιοχή της Μεσαράς κτηνοτρόφος, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του ΤΑΕ Μεσαράς.

Τα αίματα στο σημείο της σφαγής, σε ρυάκι στο Φουρνοφάραγγο του δήμου Γόρτυνας, ήταν ο αδιάψευστος μάρτυρας της παράνομης σφαγής και δεν άφησε ασυγκίνητο τον πολίτη που έσπευσε να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία.

Χθες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν σε ψυκτικό θάλαμο που διατηρεί ο 42χρονος κτηνοτρφόφος μέσα σε αποθήκη 22 σφάγια (προβατοειδή), τα οποία δεν είχαν υποβληθεί σε κρεοσκοπικό έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ασυνέπεια της κτηνοτροφικής του δήλωσης με τον αριθμό των ζώων που κατέχει ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής (ως προς το σκέλος της παράνομης σφαγής) και της ποινικής προστασίας του περιβάλλοντος, λόγω πιθανής ρύπανσης του ρυακιού.

(φωτογραφία αρχείου)

πηγή: ertnews.gr

Σχόλια