Κρήτη: Έκθεση κρητικού κρασιού στο Φρούριο της Φορτέτζας στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Για τρίτη χρονιά οΔήμος Ρεθύμνης και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης,...


Για τρίτη χρονιά οΔήμος Ρεθύμνης και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, διοργανώνουν την Παρασκευή 23 Ιουνίου μία βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα.

Στην εκδήλωση γευσιγνωσίας Wines of Crete @ Fortezza που θα λάβει χώρα στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο, οινόφιλοι αλλά και επαγγελματίες του οίνου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επώνυμο, εμφιαλωμένο κρητικό κρασί από 26 οινοποιεία μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους πίσω από την «ετικέτα».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και τα τυροκομεία Γαλακτοκομική Αμαρίου και Γαλένι, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ποιοτικά κρητικά τυριά.

Τα Οινοποιεία που συμμετέχουν είναι: 

Οινοποιείο Αγγελάκη, Οινοποιείο Αλεξάκης, Οινοποιείο Αμαργιωτάκης, Οινοποιείο Silva – Δασκαλάκη, Οινοποιείο Διαμαντάκης, Οινοποιείο Διγενάκης, Οινοποιείο Δουλουφάκης, Οινοποιείο ΕΑΣΗ, Οινοποιείο Ευφροσύνη, Κτήμα Ζαχαριουδάκη, Οινοποιείο Ζουμπεράκης, ΙΔΑΙΑ Οινοποιητική, Οινοποιείο Κλάδος, Οινοποιείο Κουρκουλού, Οινοποιείο Λυραράκης, Οινοποιείο Μαραγκάκης, Κτήμα Μενεξές, Οινοποιείο Μεταξάρη, ΜΙΝΩΣ – Οινοποιείο Μηλιαράκη, Οινοποιείο Ντουράκης, Οινοποιείο Παρασκευάς, Οινοποιείο Πνευματικάκης, Οινοποιείο Τιτάκη, Οινοποιείο Φραγκόσπιτο, Οινοποιείο Χαραλαμπάκης και Κτήμα Τοπλού.

πηγή:ertnews.gr

Σχόλια