Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού στο Σ.Ε.Φ. από τις 1 έως 3 Δεκεμβρίου

To 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας διοργανώνεται στις 1, 2, 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Στάδιο Ειρήνης Φιλίας και τελεί...


To 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας διοργανώνεται στις 1, 2, 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Στάδιο Ειρήνης Φιλίας και τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων.


Στον Τομέα Μελισσοκομικού Εξοπλισμού οι μελισσοκόμοι και οι επαγγελματίες και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες του κλάδου.

Παράλληλα, θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Μελισσοκομίας του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, το 14 ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας με θέμα: «Χαρακτηρισμός και Αυθεντικότητα των Προϊόντων της Μέλισσας», το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.ΠΗΓΉ: ertnews.gr

Σχόλια