Τραγωδία στον Έβρο : Ένας 53χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Ένας 53χρονος αγρότης στον Έβρο έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ 17χρονος που επιχείρησε να τον σώσει νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάστασ...


Ένας 53χρονος αγρότης στον Έβρο έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ 17χρονος που επιχείρησε να τον σώσει νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τραγικό περιστατικό με την ηλεκτροπληξία συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αρδανίου, την ώρα που ο 53χρονος μάζευε το βαμβάκι που είχε καλλιεργήσει.

Τόσο ο 53χρονος όσο και ο 17χρονος χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης, με συνέπεια ο πρώτος να βρει ακαριαίο θάνατο και ο δεύτερος να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Την ώρα που ο αγρότης επιχείρησε να σηκώσει το γεμάτο καλάθι του γεωργικού μηχανήματος με το οποίο μάζευε το βαμβάκι, προκειμένου να το αδειάσει, αυτό ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ.

Ο 53χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ από το ρεύμα «χτυπήθηκε» και ο 17χρονος που προσπάθησε να τον σώσει. Ταυτόχρονα, το βαμβάκι πήρε φωτιά, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.


πηγή:  LiFO

Σχόλια