Το Υπουργείο Ανάπτυξης ζητά να συγκρατηθούν σταθερές οι τιμές του ψωμιού ...

Συνάντηση Σκρέκα με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος . Με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας,...


Συνάντηση Σκρέκα με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος . Με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, παρουσία του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, ζητώντας σταθερές τιμές στο ψωμί.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης:Tο υπουργείο Ανάπτυξης ενημέρωσε την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας ότι η ΔΙΜΕΑ ελέγχει συστηματικώς τα μεικτά περιθώρια κέρδους στον κλάδο της αλευροβιομηχανίας και πως, σε περίπτωση που διαπιστωθούν περιπτώσεις αθέμιτης κερδοφορίας στις κατηγορίες των αλεύρων, θα επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα.

Ζητήθηκε να συγκρατηθούν σταθερές οι τιμές του ψωμιού για τους καταναλωτές και συζητήθηκε το πάγιο αίτημα του κλάδου για τη χρήση του όρου «φούρνος» μόνο από τις επιχειρήσεις που ολοκληρώνουν στον εσωτερικό τους χώρο όλο τον κύκλο παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας, από την επεξεργασία των πρώτων υλών μέχρι την τελική έψηση αυτών.


Σχόλια