Χριστούγεννα 2023 - Ο καιρός της Δευτέρας 25/12/23

πηγή:   freemeteo.gr Γενικά αίθριος καιρός και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται τα Χριστούγεννα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2024. Άν...

πηγή:  freemeteo.gr

Γενικά αίθριος καιρός και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται τα Χριστούγεννα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2024. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα στις νησιωτικές περιοχές και στα δυτικά ηπειρωτικά ενώ μετά το απόγευμα υπάρχει ενδεχόμενο σποραδικών βροχών στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 16, στη Θεσσαλία από 3 έως 18, στην Ήπειρο από 3 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 6 έως 16, στην υπόλοιπη Στερεά από 3 έως 20, στην Πελοπόννησο από 6 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 17, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 18, στις Κυκλάδες από 12 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 19 και στην Κρήτη από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νότια από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΠΗΓΗ:meteo.gr

Σχόλια