Ο καιρός της Παρασκευής 19/1/24

πηγή: Zougla Τοπικές βροχές στα δυτικά και στα ανατολικά τμήματα της χώρας αναμένονται την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2024. Υψηλές για την εποχ...

πηγή:Zougla


Τοπικές βροχές στα δυτικά και στα ανατολικά τμήματα της χώρας αναμένονται την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2024. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά, νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα κεντρικά και νότια θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 3 έως 18, στη Θεσσαλία από 4 έως 20, στην Ήπειρο από 9 έως 18, στη Δυτική Στερεά από 12 έως 17, στην υπόλοιπη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 18, στις Κυκλάδες από 14 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 18 και στην Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ στα βόρεια και 4 έως 6 μποφόρ στο υπόλοιπο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές έως δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές έως δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΠΗΓΉ:meteo.gr

Σχόλια