Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση

Στο νομοσχέδιο ενσωματώθηκε και η τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τα μέτρα κατά της ακρίβειας η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφί...


Στο νομοσχέδιο ενσωματώθηκε και η τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τα μέτρα κατά της ακρίβειας η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία

Με βελτιωτικές αλλαγές και τροποποιήσεις, στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, κάνοντας δεκτές προτάσεις της Αντιπολίτευσης, ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, για την «Ενίσχυση και αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης».

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Υπέρ της αρχής του ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, των Σπαρτιατών και της Πλεύσης Ελευθερίας. Το καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ και Νέα Αριστερά.

Στο νομοσχέδιο ενσωματώθηκε και η τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τα μέτρα κατά της ακρίβειας η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Υπέρ τάχθηκαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας δήλωσαν «παρών» ενώ το κόμμα ΝΙΚΗ καταψήφισε.


ΠΗΓΉ: Zougla

Σχόλια