ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΟΔΗΓΙΕΣ- ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.......


Μέρκελ: Μεγάλη επίδοση οι απολύσεις στην Ελλάδα

«Το θέμα της μείωσης των απασχολουμένων στο δημόσιο τομέα πρέπει να λυθεί», δήλωσε η Καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι θα αποτελέσει «μεγάλη πολιτική επίδοση» της ελληνικής κυβέρνησης αν το καταφέρει.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με την πρωθυπουργό της Σλοβενίας Αλένκα Μπράτουσεκ, η Μέρκελ τόνισε ακόμη ότι «η Ελλάδα έχει καταβάλει απίστευτες προσπάθειες, αλλά έχει ακόμη δύσκολους καιρούς μπροστά της» και χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός ότι η επόμενη δόση του δανείου θα εκταμιευθεί, έστω και σε δόσεις.Σε μία παράλληλη εξέλιξη, η καγκελάριος, σε συνέντευξή της, εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετη στο ενδεχόμενο ενός νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε επιβάρυνση δισεκατομμυρίων ευρώ για τους εταίρους στην ευρωζώνη. Επισήμανε ακόμη ότι η υπέρβαση της κρίσης θα απαιτήσει πολύ καιρό για όλες τις χώρες της ευρωζώνης, ενώ πρόσθεσε ότι θα εξεταστεί η πιθανότητα να δοθεί περισσότερη βοήθεια στην Ελλάδα μετά το 2014.

Κυριάκος Μητσοτάκης
«Υπάρχει μια σιωπηρή πλειοψηφία που ελπίζει σε μια πραγματική μεταρρύθμιση. Έχουμε 1,3 εκατομμύρια ανέργων στον ιδιωτικό τομέα» σημειώνει σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπερασπιζόμενος την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε απολύσεις στο Δημόσιο.Αναφέρει ότι η δουλειά του είναι δύσκολη και ότι δεν κοιμάται καλά τη νύχτα, όταν γνωρίζει ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι άνθρωποι, αλλά παραμένει πιστός στις πεποιθήσεις του των τελευταίων, όπως λέει, εννέα χρόνων.


«Αν πρέπει, όμως, να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον να κάνω, είναι η καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του. Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του»
ΟΔΗΓΙΕΣ- ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....... Reviewed by RIVER on 10:36 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: