ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δέσμευση Τσαυτάρη για ευνοϊκή Ρύθμιση στα «Κόκκινα» Δάνεια των Αγροτών


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Τη δέσμευση της κυβέρνησης να καταθέσει ευνοϊκή ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια» των αγροτών, επανέλαβε από τη Βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης διευκρινίζοντας ότι θα έρθει στη Βουλή, μόλις πάρει την ευρωπαϊκή έγκριση.

Από την πλευρά της η αντιπολίτευση έκανε λόγο για απόγνωση χιλιάδων αγροτών μπροστά στο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν να χάσουν τις περιουσίες τους και κατηγόρησαν την κυβέρνηση για αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Σε αυτό το πλαίσιο την κάλεσαν να καταθέσει άμεσα σχετική τροπολογία για την επίλυση του προβλήματος.

Ο κ. Τσαυτάρης εξήγησε ότι γίνεται προσπάθεια από το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, να λυθεί το πρόβλημα με μια ρύθμιση που θα είναι άρτια, για να μην χαρακτηριστεί παράνομη από την ΕΕ, και επιβληθεί στη χώρα μας νέο πρόστιμο.

Αφορμή στάθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με ρυθμίσεις για ζωοτροφές, τρόφιμα και προστασία των ζώων, το οποίο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής του, από τους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

aftodioikisi
Δέσμευση Τσαυτάρη για ευνοϊκή Ρύθμιση στα «Κόκκινα» Δάνεια των Αγροτών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: