ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ομιλία Του Προέδρου Του Κ.Δ.Σ. Της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. Στο Φεστιβάλ '' ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ '' Στην Λάρισα


Κυριακή, 16 Μάρτιος 2014 21:30 Γραφείο Τύπου Και Επικοινωνίας ΠΕΠΤΕΓ


Ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Σ. της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. κ. Ρούτσας Αντώνιος στην ομιλία του, για το Φεστιβάλ '' ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ '' στο Συνεδριακό Κέντρο του AΤΕΙ Θεσσαλίας εξέφρασε εκτός των άλλων τα εξής:

Οι Τεχνολόγοι Γεωπόνοι συμβάλλουν ενεργά στον Αγροτικό Τομέα και στους τρεις πυλώνες που αφορούν τον μηχανολογικό εξοπλισμό, την φυτοπροστασία και την κτηνοτροφία όπου είναι οι κινητήριοι άξονες της οικονομίας αυτής της χώρας. Η διοργάνωση του Φεστιβάλ '' ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ '' πρέπει να καθιερωθεί ως θεσμός ώστε οι παραγωγοί να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό. Για τον λόγο αυτό πρέπει να υπάρχει άμεση συνεργασία της Πολιτείας με τις Επιστημονικές Ενώσεις ώστε ο Επαγγελματίας Αγρότης να νιώθει ασφαλής στον καθημερινό παραγωγικό αγώνα. Εμείς ως Τεχνολόγοι Γεωπόνοι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και στόχος μας θα είναι η σωστή ενημέρωση του Επαγγελματία Αγρότη, ο οποίος καθημερινά συμβάλει με μόχθο και ζήλο για την παραγωγή ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων. Στο βήμα παρευρέθηκαν η Γραμματέας του Π.Τ. της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. Θεσσαλίας κα Χατζηγιαννίδου Ιουλία και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. κος Γεώργιος Βαρταλάς.


Εκ της Γραμματείας του Κ.Δ.Σ. της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.

Ομιλία Του Προέδρου Του Κ.Δ.Σ. Της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. Στο Φεστιβάλ '' ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ '' Στην Λάρισα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: