ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους επιχειρηματίες για συμμετοχή στα προγράμματα της αγροτικής εστίας

 Προγράμματα Αγροτικής Εστίας, έτους 2014

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ότι ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας, έτους 2014.
Σε πρώτη φάση υλοποιούνται τα κατωτέρω προγράμματα: 

1) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 130.000 άτομα απ' όλους τους Νομούς της χώρας, το οποίο περιλαμβάνει πακέτο 6ημερων διακοπών (πέντε διανυκτερεύσεις) για 115.000 δικαιούχους σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιχειρήσεις ξενοδοχειακές όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων και επιπλωμένων κατοικιών, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping).

2) Πρόγραμμα Κοινωνικού Ιαματικού Τουρισμού (το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού) που θα εφαρμοσθεί σε όλους τους νομούς της χώρας. Δικαιούχοι θα είναι 15.000 συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι οποίοι παράλληλα με το πακέτο 6ημερων διακοπών (πέντε διανυκτερεύσεις) θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και 4 απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών.

Στο Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού έχουν δικαίωμα συμμετοχής, επιπλέον, και οι επιχειρήσεις Υδροθεραπευτηρίων που λειτουργούν εντός τουριστικών καταλυμάτων και οι επιχειρήσεις Ιαματικών Πηγών. 

2) Εκδρομικό Πρόγραμμα μονοήμερων ή διήμερων ή τριήμερων εκδρομών για 50.000 άτομα, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής Τουριστικά Γραφεία όλης της χώρας.

3) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρων για 93.000 άτομα, τη θερινή περίοδο 2014 και τη χειμερινή περίοδο 2014-2015, για παραστάσεις που θα δοθούν σε πόλεις όλων των νομών της χώρας από συμβεβλημένες θεατρικές επιχειρήσεις.

4) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 200.000 άτομα, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι σε όλη τη χώρα. 

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr). 

Η υποβολή των σχετικών αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 23-5-2014.

http://flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=175303&cid=308
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους επιχειρηματίες για συμμετοχή στα προγράμματα της αγροτικής εστίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: