ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: Κι όμως υπάρχει βιάγκρα και στη φύση – Δείτε ποιο είναιΕίναι ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα που μας συνοδεύουν τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες και τώρα Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι κατέχει άξια θέση και στην κρεβατοκάμαρα!Το αποκαλούν «βιάγκρα της φύσης», καθώς ο χυμός του είναι ευεργετικός για τη σεξουαλική λειτουργία του άνδρα.

Πρόκειται για το ζουμερό καρπούζι!

Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Urology δείχνει ότι το αμινοξύ κιτρουλίνη, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο καρπούζι, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, χωρίς καμία παρενέργεια.

Το καρπούζι αποτελείται κατά 92% από νερό, αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και περιέχει ελάχιστες θερμίδες.

Προκειμένου να εξερευνήσουν τα πιθανά οφέλη του φρούτου σε άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φότζια χορήγησαν συμπλήρωμα κιτρουλίνης σε 24 άνδρες που αντιμετώπιζαν ήπια συμπτώματα ΣΔ. Η μέση ηλικία των συμμετεχόντων ήταν τα 57 έτη.

Είναι γνωστό πως η κιτρουλίνη βοηθά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και κατ’ επέκταση στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.

Έπειτα από δίμηνη δοκιμή, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τα συμπτώματα υποχώρησαν – με βάση την επίσημη κλίμακα αξιολόγησης Erection Hardness Score (EHS) – και μάλιστα το 50% των συμμετεχόντων κατάφερε να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή βαθμολογία στην κλίμακα χάρη στο συμπλήρωμα.

Παράλληλα, παρατηρήθηκε αύξηση στον αριθμό των σεξουαλικών επαφών ανά μήνα.

onmed.gr
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: Κι όμως υπάρχει βιάγκρα και στη φύση – Δείτε ποιο είναι Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: