ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε ποιους σταθμούς υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδύκτιο

Δωρεάν Wi – Fi σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ 


Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε επτά επιλεγμένους σταθμούς σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο έχει το επιβατικό κοινό.Παράλληλα, προγραμματίζεται η σταδιακή επέκτασή του, στα μέσα Ιουλίου, σε όλους τους σταθμούς του μετρό (γραμμές 2 και 3), του ΗΣΑΠ καθώς και σε στάσεις του τραμ.

Συγκεκριμένα, στους σταθμούς Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Ομόνοια, Πειραιάς, Νερατζιώτισσα και Δουκίσσης Πλακεντίας, οι επιβάτες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω Wi- Fi στους χώρους εξυπηρέτησης επιβατών και τις αποβάθρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη συνεχή βελτίωση και παροχή νέων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, σε συνεργασία με την Ηellas οnline, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας Wi- Fi, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στους παραπάνω σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.


Πηγή: Δωρεάν Wi – Fi σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ – Σε ποιους σταθμούς υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδύκτιο | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/157771#ixzz33aN2Yx25
Σε ποιους σταθμούς υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδύκτιο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: