ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΕΝΤΟΜΑ: Ανατριχιαστικά κοντινές φωτογραφίες των πλασμάτων που τρομοκρατούν !!!


Αντιμετωπίστε τους φόβους σας...

«Σιγά μην σε... φάει!», η μόνιμη επωδός όσων δεν τα φοβούνται, ή τουλάχιστον παριστάνουν τους γενναίους. Δεν είναι το μέγεθος των εντόμων που τρομοκρατεί όμως, αλλά η θέα τους. Οι φωτογραφίες του Γιούντι Σόου το αποδεικνύουν περίτρανα. 

Κραυγές που παγώνουν το αίμα, άνθρωποι ανεβασμένοι σε καρέκλες ή ότι άλλο προσφέρεται για την απομάκρυνση από το έδαφος και παπούτσια που εκτοξεύονται στα τυφλά, για να πετύχουν τον... εισβολέα. Κάπως έτσι αντιδρούν οι περισσότεροι όταν βλέπουν έντομα. 

Παράλογη συμπεριφορά; Μάλλον όχι, αν κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες του Σόου. Στο στούντιό του, στην Ινδονησία, έφερε τα πιο περίεργα μοντέλα. Σκαθάρια, μύγες και λιβελούλες και με τις τρομερά κοντινές φωτογραφίες που έβγαλε αποκαλύπτει τα πολύχρωμα πρόσωπά τους που θυμίζουν εξωγήινα πλάσματα. 

Σκαθάρι 


Κίτρινο μυρμήγκι 


Ακρίδα 


Σφήκα 


Λιβελούλα τίγρης 


Μύγα
 

Μαύρο μυρμήγκι 


Μπλε λιβελούλα 


Χρυσό μυρμήγκι 


Το πολύχρωμο πρόσωπο της λιβελούλας 


Το πρόσωπο του χρυσού μυρμηγκιού 


ΑράχνηΠηγή: Αντιμετωπίστε τους φόβους σας -Ανατριχιαστικά κοντινές φωτογραφίες των πλασμάτων που τρομοκρατούν [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/164099#ixzz38Ogld3PC
ΕΝΤΟΜΑ: Ανατριχιαστικά κοντινές φωτογραφίες των πλασμάτων που τρομοκρατούν !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: