ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Τα ροδάκινα που θα πήγαιναν στη Ρωσία κατέληξαν στις φυλακές


Συνολικά από την ημέρα επιβολής του ρωσικού εμπάργκο μέχρι και σήμερα, έχουν καταλήξει στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας πάνω από 25 τόνοι ροδάκινων και νεκταρινιών.
Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ) ευχαριστεί σε ανακοίνωσή της θερμά την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Ροδακινοπαραγωγών νομού Ημαθίας και όσους βοήθησαν στη διάθεση σε φυλακές της χώρας 25 τόνων και πάνω, έως σήμερα, φρούτων (ροδάκινα και νεκταρίνια) που επιστράφηκαν λόγω του ρωσικού εμπάργκο.

Η ΟΣΥΕ αναφέρει πως αντιλαμβάνεται «ότι το ρωσικό εμπάργκο πλήττει σοβαρά τον πρωτογενή αγροτικό μας τομέα, με χαρακτηριστικό αποτέλεσμα τις επιστρεφόμενες ποσότητες ροδάκινων».

Όμως, αρνείται «να αντιληφθεί ότι αυτές οι ποσότητες κινδύνευαν να πεταχτούν στις χωματερές», ενώ γνωρίζει «πολύ καλά ότι οι Έλληνες ροδακινοπαραγωγοί, αν και υφίσταντο αυτές τις οδυνηρές συνέπειες, βροντοφώναξαν "κανένα εμπάργκο στην ανθρωπιά" και αποδέχτηκαν να διαθέσουν τον κόπο και τον ιδρώτα τους στους κρατούμενους πολλών καταστημάτων κράτησης».


Πηγή: Τα ροδάκινα που θα πήγαιναν στη Ρωσία κατέληξαν στις φυλακές | Ειδήσεις και νέα με άποψηhttp://www.iefimerida.gr/node/168158#ixzz3Bh90mx4P
ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Τα ροδάκινα που θα πήγαιναν στη Ρωσία κατέληξαν στις φυλακές Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: