ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ελληνοαμερικανική Ένωση: Η πρωτοβουλία για την πιστοποίηση στη γνώση της Αγγλικής ανέργων παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου 2015

Προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα αιτήματα όσων ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία της για την πιστοποίηση ανέργων στη γνώση της Αγγλικής μέσω των εξετάσεων TOEIC®, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε ότι η διάρκεια της δράσης παρατείνεται περαιτέρω, έως τις 31 Μαρτίου 2015.

Με τη δράση αυτή επιδιώκεται:

Να βελτιωθούν τα προσόντα των εν δυνάμει εργαζόμενων ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις όποια επαγγελματική ευκαιρία προκύψει.
Να ενθαρρυνθούν οι άνεργοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες απόκτησης γνώσεων, να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους στην κοινωνία, να ανακτήσουν αυτοπεποίθηση με την προετοιμασία και συμμετοχή τους σε διαδικασία αξιολόγησης που καταλήγει σε διεθνή πιστοποίηση.

Όροι συμμετοχής:

  • Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έχουν άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
  • Στο πλαίσιο της δράσης, οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 15€ προκειμένου να συμμετέχουν στις εξετάσεις TOEIC®. (Για το γενικό κοινό, τα εξέταστρα ανέρχονται σε 150€ μέχρι την παρούσα περίοδο.)
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν για όλους τους υποψήφιους στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Όσοι από τους συμμετέχοντες στη δράση επιθυμούν να λάβουν το πιστοποιητικό τους, καταβάλουν 35€ για την έκδοσή του.

ΝΕΑ διάρκεια δράσης: 1 Ιανουαρίου-31 Μαρτίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της περιοχής σας και στο Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

http://www.epixeiro.gr
Ελληνοαμερικανική Ένωση: Η πρωτοβουλία για την πιστοποίηση στη γνώση της Αγγλικής ανέργων παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου 2015 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: