ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βιετνάμ: Σώθηκαν χιλιάδες γάτες που προορίζονταν για το... μενού εστιατορίων !!!
Χιλιάδες γάτες που είχαν εισαχθεί παράνομα από την Κίνα και προορίζονταν για κατανάλωση, ανακάλυψε η αστυνομία του Βιετνάμ. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι γάτες ήταν συνωστισμένες σε κλουβιά μέσα σε ένα φορτηγό, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη. Υποστήριξε ότι τις αγόρασε στην επαρχία Κουάνγκ Νινχ, κοντά στα σύνορα.

Τα άτυχα ζωντανά, συνολικού βάρους τριών τόνων, προορίζονταν για... βρώση και θα κατέληγαν σε εστιατόρια του Ανόι, καθώς το κρέας τους θεωρείται εκλεκτός μεζές στο Βιετνάμ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η κατανάλωση κρέατος γάτας, την οποία στην τοπική διάλεκτο αποκαλούν «μικρή τίγρη», αν και ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα, επίσημα απαγορεύεται.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα κάνουμε με τις γάτες, καθώς είναι υπερβολικά πολλές», υποστήριξε ένας αστυνομικός, προσθέτοντας ότι η νομοθεσία του Βιετνάμ επιβάλλει την καταστροφή κάθε προϊόντος λαθρεμπορίου…

Σημειώνεται ωστόσο ότι δεκάδες εστιατόρια σερβίρουν κρέας γάτας στο Ανόι, όπου σπάνια βλέπει κανείς στους δρόμους να κυκλοφορούν τα μικρά αιλουροειδή, καθώς οι ιδιοκτήτες τους φοβούνται ότι επιτήδειοι θα τις κλέψουν και θα τις πουλήσουν σε εστιατόρια.
 
zougla
Βιετνάμ: Σώθηκαν χιλιάδες γάτες που προορίζονταν για το... μενού εστιατορίων !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: