ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σήμερα η ανακοίνωση για τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας


Την Κυριακή το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου που προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαβορί παραμένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ωστόσο ακούγεται έντονα η Ιωάννα Καρυστιανή και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Την επικείμενη ανακοίνωση γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πάντως ότι ακόμα το Μαξίμου δεν έχει καταλήξει 100% στο όνομα του υποψήφιου.

Για πολλούς, το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι επιλογή που θα τονίσει την κοινή εθνική προσπάθεια της κυβέρνησης και να προσλεκύσει την υποστήριξη του κεντροδεξιού χώρου, ωστόσο η υποψηφιότητα του Έλληνα Επιτροπή συναντά σθεναρή αντίσταση από την Αριστερή Πλατφόρμα, η οποία προτείνει την Ιωάννα Καρυστιανή και τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Εκτός από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο τραπέζι των προτάσεων έχει "πέσει" και ο Προκόπης Παυλόπουλος, ωστόσο δεν φαίνεται να κερδίζει ιδιαίτερη υποδοχή από τα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έχει ακουστεί και το όνομα της Λούκας Κατσέλη, η οποία είχε έτσι κι αλλιώς υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τις εκλογές του 2012.

nooz
Σήμερα η ανακοίνωση για τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: