ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

EYBOIA - Δενδροφύτευση Ριτσώνας : Με επιτυχία η περιβαλλοντική δράση παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκεςΜε επιτυχία παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες η περιβαλλοντική  δράση για τη δενδροφύτευση της Ριτσώνας (Σάββατο 14/3/15), που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και το Δασαρχείο Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Χαλκιδέων, στη θέση Χάνι Ριτσώνας.

Σημαντική υπήρξε η συμμετοχή της διοίκησης και των αθλητών του Α.Ο.Χ, με τα παιδιά της εφηβικής ομάδας, καθώς και της Περιηγητικής Λέσχης Ευρίπου 4 Χ 4, του Ορειβατικού Συλλόγου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλοχωρίου και πολλών ανεξάρτητων συμμετοχών, αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον και την περιβαλλοντική συνείδηση που αναπτύσσεται στην πόλη μας, δίνοντας μας έτσι το κίνητρο να αναπτύξουμε στο μέλλον παρόμοιες δράσεις για το περιβάλλον, στο σύνολο της επικράτειας του Δήμου Χαλκιδέων.

Παρά το έντονα επικλινές και βραχώδες έδαφος, φυτεύτηκαν περί τα 800 περίπου δενδρύλλια, όπως, πεύκα, κυπαρίσσια γλαυκά και Ελληνικά, σπάρτα, κουτσουπιές και χαρουπιές.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ εξέφρασε την ικανοποίηση της και ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες, το προσωπικό του Δασαρχείου Χαλκίδας και της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων για την άριστη συνεργασία, καθώς και την εταιρεία «Αγρόπολις», για την προσφορά μέρους των δενδρυλλίων. 

http://oneiropagida2012.blogspot.gr/2015/03/blog-post_859.html#more
EYBOIA - Δενδροφύτευση Ριτσώνας : Με επιτυχία η περιβαλλοντική δράση παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: