ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την φορολόγηση των επιδοτήσεων έκανε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ


Ο κ. Τσιομπανίδης τονίζει πως τα χρήματα των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων δεν είναι εισόδημα, χορηγούνται απο την ΕΕ για υλικοτεχνική ανανέωση και παραγωγική αναδιοργάνωση των αγροτικών παραγωγών και όχι για την αποπληρωμή δανείων και υπέρ του δημοσίου μέσω φόρων.

Εξηγεί πως οι αγρότες της χώρας έχουν υποστεί τεράστια μείωση του ετήσιου εισοδήματος τους, με ταυτόχρονη και συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής και πραγματικά βρίσκονται σε αδυναμία πληρωμής δανείων και υπέρογκων φόρων.

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ είχε προσφύγει και στο παρελθόν στην επιτροπή αναφορών της ΕΕ, όταν η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να κατάσχει τις αγροτικές επιδοτήσεις για οφειλές προς το δημόσιο, τότε αμέσως μετά την αναφορά η τότε κυβέρνηση αναδιπλώθηκε και με τροπολογία αποφάσισε να κατάσχει μόνο τις εθνικές ενισχύσεις και όχι τις κοινοτικές.

http://www.agroticanews.gr/idiseografia/ikonomia/17197-anafora-sto-evropaiko-kinovoulio-gia-tin-forologisi-ton-epidotiseon-ekane-o-proedros-tou-akkel/
Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την φορολόγηση των επιδοτήσεων έκανε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: