ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τροπολογία για τους συνταξιοδοτούμενους του ΟΓΑ από τον Νίκο Μαυραγάνη - Βουλευτή Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων


Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης δείχνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τους αγρότες και τις αγρότισσες που βρίσκονται στο στάδιο της συνταξιοδότησης και οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές κατέθεσε τροπολογία στο νομοσχέδιο που έχει εισαχθεί στη Βουλή και ρυθμίζει ασφαλιστικά ζητήματα με σκοπό να διευκολύνει την χορήγηση της σύναξής τους.

Είναι γνωστό ότι μέσα στη ζοφερή οικονομική κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια πολλοί ασφαλισμένοι του ΟΓΑ αδυνατούσαν να καταβάλλουν κανονικά τις ασφαλιστικές τους εισφορές με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί ανυπέρβλητο πρόβλημα στην χορήγηση της σύνταξής τους.

Ο βουλευτής με την κατατεθείσα τροπολογία του προβλέπει την αύξηση του ποσού των οφειλόμενων εισφορών στις έξι χιλιάδες (6.000) ευρώ το οποίο μπορεί να συμψηφίζεται ή να παρακρατείται από τα ποσά της σύνταξης και έτσι να προχωρά κανονικά η έκδοση απόφασης συνταξιοδότησης.
 
agro24.gr
Τροπολογία για τους συνταξιοδοτούμενους του ΟΓΑ από τον Νίκο Μαυραγάνη - Βουλευτή Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:42 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: