ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Απορρίπτει η Αθήνα την πρόταση των δανειστών: Μας κάνουν ταμειακή διευκόλυνση έως τον Νοέμβριο πληρωμής των δανείων τους .... & δεν θέλουν συμφωνία !!!


Απορρίπτει η ελληνική πλευρά την πρόταση των θεσμών για παράταση του υφιστάμενου ελληνικού προγράμματος, με χρηματοδοτική κάλυψη ύψους 15,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές από τις Βρυξέλλες.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν καμία χρηματοδοτική λύση δεν μπορεί να λειτουργήσει εντός του πλαισίου της πρότασης των θεσμών και επιπλέον ότι η χρηματοδοτική κάλυψη που προτείνουν δεν είναι αρκετή.

Τα σενάρια που είναι στο τραπέζι είναι πολλά, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας ότι σημασία έχει το συνολικό πακέτο μιας συμφωνίας.

Υπογράμμιζαν, ότι η συμφωνία δεν θα πρέπει να ανακυκλώνει τον φαύλο κύκλο της λιτότητας.

Είχε προηγηθεί πρόταση των θεσμών για παράταση πέντε μηνών έως τον Νοέμβριο του υφιστάμενου προγράμματος με χρηματοδοτική στήριξη 15,5 δισ. ευρώ.


koutipandoras.gr
Απορρίπτει η Αθήνα την πρόταση των δανειστών: Μας κάνουν ταμειακή διευκόλυνση έως τον Νοέμβριο πληρωμής των δανείων τους .... & δεν θέλουν συμφωνία !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: