ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Θραύση κάνουν στην Κίνα και στην Ταϊβάν τα καρπουζοψωμιά...


Ένα καρπουζοψωμί στο «4», παρακαλώ!
Έχουμε δει ψωμιά για τοστ, από σίτο, από καλαμπόκι, άσπρα, μαύρα κ.ά. Όμως οι Ασιάτες που έχουν ένα θέμα με την εμφάνιση γενικώς φρούτων και λαχανικών έχουν εφεύρει τα καρπουζοψωμιά ή πεπονοψωμιά στην Κίνα. Έτσι κι αλλιώς στην Ασία πωλούνται και τετράγωνα καρπούζια, τα οποία είναι πολύ ακριβά αλλά υπάρχουν. Τα καρπουζοψωμιά κάνουν θραύση στην Ταϊβάν, όπως π.χ.στο φούρνο του Τζίμι στην Κομητεία του Γιλάν.


Οι Ασιάτες γενικά προσπαθούν να βρουν νέες φόρμες ώστε τα φρούτα ή νέα τρόφιμα με βάση τα φρούτα να είναι πιο ελκυστικά προς κατανάλωση ή με διαφορετικούς τρόπους. Το κατά πόσο είναι νόστιμα ή υγιεινά βέβαια αυτό είναι άλλο ερώτημα.


Υπάρχουν κι άλλοι από άλλες χώρες που έχουν δημιουργήσει τις καρπουζομπουκιές , οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για την παρασκευή κοκτέιλ εύκολα και γρήγορα είτε για ένα απλό σνακ, όπως εμείς εδώ έχουμε τα τοματάκια τύπου Λουτσία, που βγάζει ο Όμιλος Ευθυμιάδη στη Θεσσαλονίκη σε συσκευασία για το φραπέ.

Δροσιστικές γεύσεις για το ελληνικό καλοκαιράκι…

Θραύση κάνουν στην Κίνα και στην Ταϊβάν τα καρπουζοψωμιά... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: