ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΠΑΣΕΓΕΣ: Στις 14 Αυγούστου 2015 ετέθη η «ταφόπλακα» των αγροτών & της αγροτικής οικονομίας & όχι μόνο...


Στις 14 Αυγούστου 2015 ετέθη η «ταφόπλακα» των αγροτών και της αγροτικής οικονομίας και όχι μόνο, επισημαίνει η ΠΑΣΕΓΕΣ σχετικά με τον νόμο του κράτους που ψηφίσθηκε σήμερα με το 3ο μνημόνιο, ασκώντας παράλληλα αυστηρή κριτική στις συκοφαντικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού από του βήματος της Βουλής για τους συνεταιρισμένους αγρότες.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Σα να μην έφθανε μόνο αυτό, ακούσαμε τον Πρωθυπουργό στην ομιλία του να συκοφαντεί και να λασπολογεί μετά τα τόσα ψέματα που έχει πει ο ίδιος και το κόμμα του και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση, τους αγρότες συνεταιριστές, επειδή εκφράσανε ελεύθερα και με θάρρος την άποψή τους για το δημοψήφισμα, του οποίου το αποτέλεσμα, ο ίδιος ακύρωσε την επόμενη ημέρα. Να συκοφαντεί την ΠΑΣΕΓΕΣ και τη διοίκησή της ότι δεν είναι αγρότες και ότι είναι διαπλεκόμενοι. Απαντάμε σε αυτή την αισχρή συκοφαντία και λασπολογία τόσο ηδιοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, όσο και οι διοικήσεις των συνεταιριστικών οργανώσεων που στο σύνολο τους παράγουν πλούτο και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κατά κύριο και αποκλειστικό επάγγελμα αγρότες. Προκαλούμε τον Πρωθυπουργό να συγκρίνουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει εμείς και τη δουλειά που έχει κάνει εκείνος για τη χώρα. Και όλες αυτές οι συκοφαντίες και λασπολογίες εξαπολύονται για ένα λόγο: Γιατί καθημερινά η ΠΑΣΕΓΕΣ αναδεικνύει με επιχειρήματα, την ανεπάρκεια και το έλλειμμα αγροτικής πολιτικής, που έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε το σχέδιο νόμου για τους συνεταιρισμούς έχει ήδη διαρρεύσει και με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο στοχεύει απροκάλυπτα στην κατάργηση της ΠΑΣΕΓΕΣ. Στη χώρα δεν αξίζει τέτοιος Πρωθυπουργός και τέτοια κυβέρνηση. Τέλος, καλούμε τους έλληνες και τις ελληνίδες αγρότες να ανατρέψουν με αγώνα όχι μόνο τις γενοκτόνες αλλά και ολοκληρωτικής αντίληψης πολιτικές, αλλά και όλους αυτούς τους πολιτικούς, που στηρίζονται στο ψέμα, τη συκοφαντία και στη λασπολογία».

paseges
ΠΑΣΕΓΕΣ: Στις 14 Αυγούστου 2015 ετέθη η «ταφόπλακα» των αγροτών & της αγροτικής οικονομίας & όχι μόνο... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: