ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Χαλκίδα: Οι παραγωγοί - πωλητές Λαϊκών Αγορών θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης & πιστοποίησης


Ο ΕΛΓΟ-«ΔΗΜΗΤΡΑ» - ΚΕΝΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ανταποκρινόμενοι στην προσπάθεια του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ), για παροχή στον Έλληνα αγρότη ποιοτικών υπηρεσιών με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνσή του...

ανακοινώνει στα μέλη του ότι θα υλοποιηθεί πρόγραμμα κατάρτισης και εξετάσεις πιστοποίησης των αγροτών στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων (ΟΧΓΦ) τα οποία θα γίνονται στο Κέντρο «Δήμητρα» Νέας Αρτάκης. 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης και τις εξετάσεις πιστοποίησης είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι εκπαιδευόμενοι θα επιβαρυνθούν μόνο με το προβλεπόμενο παράβολο του ΥΠΑΠΕΝ, το οποίο ανέρχεται στα 25 ευρώ. Θα βγει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο πληρωμής του. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΚΕΝΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ»ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ, Εν Αμερικής Αρτακινών 9, Τηλ.: 22210 42124 ή στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους και στην συνέχεια θα οριστούν οι ημερομηνίες υλοποίησής τους.

.eviazoom.gr
Χαλκίδα: Οι παραγωγοί - πωλητές Λαϊκών Αγορών θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης & πιστοποίησης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: