ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ερχόμαστε!!! ...το μήνυμα των Λασιθιωτών...
Είναι το μήνυμα των Λασιθιωτών. Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στο αυριανό Πανελλήνιο Αγροτικό Συλλαλητήριο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Ηχώ.

Κλειστά αύριο τα δημοπρατήρια σε συμπαράσταση στους αγρότες. 
Ο Δήμος Ιεράπετρας παραχώρησε δυο λεωφορεία για να μεταβούν όσοι επιθυμούν στο λιμάνι Ηρακλείου ενώ οι υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστές. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν σήμερα από την πλατεία δημαρχείου στις 18:00. Πληροφορίες αναφέρουν δυο λεωφορεία και από τη Σητεία ενώ πλήθος κόσμου συμμετέχει και από το Οροπέδιο Λασιθίου. 

Τα τρία καράβια που φεύγουν από Ηράκλειο και Χανιά θα γεμίσουν αφού η συμμετοχή των Κρητικών αγροτών θα φτάσει τους 3000. 

Κάλεσμα προς τον κόσμο απευθύνουν οι αρμόδιοι μιας και μπορούν μέχρι τελευταίας στιγμής να το αποφασίσουν να πάνε στο λιμάνι για να μεταβούν στην Αθήνα.


Υπάρχουν και άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν αλλα για κάποιους λόγους δε τα καταφέρνουν παρόλα αυτά βρίσκουν το δικό τους τρόπο να δίνουν το παρών όπως φαίνεται παρακάτω. 

«Το ΔΣ του ενιαίου αγροτικού συλλόγου του δήμου Ιεράπετρας, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Νικόλαο Μπαλοθιάρη, κάτοικο Γρα-Λυγιάς Ιεράπετρας για την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου με το ποσό των 100€ ως στήριξη για το Πανελλήνιο Αγροτικό Συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου»

hxonews.gr
Ερχόμαστε!!! ...το μήνυμα των Λασιθιωτών... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: