ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ προς Μ. Μπόλαρη: Δώσε ονόματα ποιοι κατέστρεψαν την κτηνοτροφία ....


Επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης έστειλε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης, με αφορμή δήλωση του κυρίου Μπόλαρη σε κτηνοτρόφους της Δράμας πως ο άνθρωπος που είχε στείλει το υπουργείο να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες τον ορισμό των βοσκοτόπων είχε άγνοια του αντικειμένου.Αποτέλεσμα αυτού να χάσουν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι εκατομμύρια ευρώ απο τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις. Ο κύριος Τσιομπανίδης ζητάει απο τον αναπληρωτή υπουργό να δώσει ονόματα και να παραστεί στα δικαστήρια ως μάρτυρας. Λέει χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την κτηνοτροφία.

Ολόκληρη η επιστολή του προέδρου του ΑΚΚΕΛ προς τον κύριο Μπόλαρη : 

Κύριε υπουργέ χθες 22-11-2015 κατά την άτυχη για εσάς συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της Δράμας είπατε χαρακτηριστικά :«Το πώς κατάφεραν κάποιοι να μας λένε ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τους βοσκότοπους είναι ένα ερώτημα. Ο άνθρωπος, που μετέβη στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί, είχε άγνοια του αντικειμένου».

Εδώ δεν πρόκειται για μια απλή δήλωση, αντιλαμβάνεστε πως οι κτηνοτρόφοι καταστράφηκαν τα τελευταία χρόνια λόγο ασχετοσύνης-βλακείας της τότε πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και σίγουρα ήρθε η ώρα που πρέπει να πληρώσουν. Το ΑΚΚΕΛ μαζύ με τον συνήγορο του αγρότη είμαστε διατεθειμένοι να κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου, απαιτούμε να κατονομάζεται τους υπευθύνους, καθώς και να είστε μάρτυρας σε κάθε νομική ενέργεια που θα κινήσουμε.

Ένας απο τους λόγους που ιδρύσαμε το Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα.Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) είναι η μη εκπροσώπηση των πραγματικών παραγωγών στα κέντρα λήψης αποφάσεων για αυτούς, με αποτέλεσμα το δικό μας σπίτι το υπουργείο γεωργίας να στελεχώνεται πάντοτε απο άσχετους με τον κλάδο μας, υποτιθέμενους τεχνοκράτες που καταστρέφουν ηθελημένα ή άθελα την μεγάλη ατμομηχανή του πρωτογενούς τομέα που θα μπορούσε να μας βγάλει απο την κρίση.

Με θλίψη και αγανάκτηση 
Βάκης Τσιομπανίδης 
πρόεδρος 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

kthnotrofia.pblogs.gr
Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ προς Μ. Μπόλαρη: Δώσε ονόματα ποιοι κατέστρεψαν την κτηνοτροφία .... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: